Erhvervslejemål

Alle vores erhvervslejemål ligger i forbindelse med bebyggelse til boliger. Og sammen med vores lidenskab for at finde de bedste beliggenheder betyder det, at dit kontor eller din forretning placeres i områder med liv, med handelsmuligheder og med byen tæt på.

Egeparken, Kokkedal

Der findes 3 forskellige typer lejligheder i dette rigtig spændende og anderledes byggeri.

3-værelses Atelier lejligheder med 5 meter til loftet
3-værelses lejligheder med direkte have adgang
4-værelses lejligheder i to plan, med direkte adgang til egen tagterrasse på 40 kvm, som har ude køkken.

Egeparken er placeret med gå afstand fra diverse indkøbsmuligheder, skoler og institutioner. En lille gå tur ned af den hyggelige sti finder du f.eks både Føtex og et fitness center. I bil er du 5 minutter fra strand og skov, samt kun 10 minutter fra Hørsholm midtpunkt og Rungsted Kyst, der byder på en masse gode restauranter. Egeparken er 1.1 km fra Kokkedal station med hurtig togforbindelse til både Helsingør og København. Derudover er der blot 190 meter til følgende busruter: 150S, 354 og 365R. Her får du lov til at bo i et fredfyldt og landligt miljø, men med hurtig forbindelse til storbylivet med enten bil eller kollektiv trafik.

VELKOMMEN TIL

Læs Mere
m2 Status
Holmegårdsvej 1B 151 Udlejet Mere Info
Holmegårdsvej 1 C 151 Ledig Mere Info

Frederikssundsvej, Brønshøj

Denne ejendom er beliggende på hjørnet af Frederikssundsvej og Brønshøjholms Allé, blot 200 meter fra Brønshøj Torv. Området bag ejendommen består af et hyggeligt villakvarter, der fører dig direkte ned til Utterslev Mose.

Ejendommen består af 24 lejligheder og 4 erhvervslejemål. Der er depotrum til alle lejemål og derudover er der privat parkering samt cykelparkering i gården.

Der er gode forbindelser til offentlig transport samt kort afstand til Indre by med både cykel og bil.

Læs Mere
m2 Status
Frederikssundsvej 146 E 78 Udlejet Mere Info
Frederikssundsvej 146 C 186 Udlejet Mere Info
Frederikssundsvej 146 A 285 Udlejet Mere Info
Brønshøjholms Alle 3 77 Udlejet Mere Info

Torvegade, København K

Fredet ejendom på Christianshavn, der indeholder 7 unikke lejligheder og 4 erhvervslejemål.

Selve bygningen på Torvegade er opført i 1780, og blev renoveret i 2006 med respekt for det historiske udtryk. Alle lejligheder er forskellige og du kan derfor se bindingsværk, fritlagte bjælker og rå murstensvægge flere steder i ejendommen.

Ejendommen er beliggende centralt på Christianshavn mellem Knippelsbro og Christianshavn Torv. Holmen og Christianshavn er kendetegnet ved smalle brostensbelagte gader, Michelin-restauranter og hyggelige cafeer langs kanalen samt i de små sidegader. Den korte afstand til indre by, diverse havnebassiner og charmerende arkitektur gør bydelen til et eftertragtet sted at bo i.

I gåafstand finder man alt fra caféer, restauranter og specialbutikker, ligesom både metro og busser er nemt tilgængelige, et stenkast fra ejendommen. Her får du både et charmerende lokalmiljø og cykelafstand til hele København.

Læs Mere
m2 Status
Torvegade 14, st., baghuset 71 Udlejet Mere Info
Nr 22 Kælder 200 Udlejet Mere Info
Nr 20 – butik 75 Ledig Mere Info
Nr 16 Høj stue Th 92 Udlejet Mere Info

Smallegade, Frederiksberg

Centralt beliggende ejendom bestående af 4 store lejligheder og 1 erhvervslejemål nederst.

Selve bygningen Smallegade 20, er opført i 2002 med moderne mørke facader. Ejendommen består af kun fire unikke lejligheder på hver sin etage samt et erhvervslokale i bunden af bygningen. Ejendommen deler en stor grønt gårdområde, lukket for offentligheden, med plads til både hygge og grill. Der er i gården diverse faciliteter som cykelparkering, affaldssortering og sågar et stort nyopført selskabslokale til rådighed for ejendommens beboer.

Frederiksberg i sig selv er en meget eftertragtet by i København. Smallegade med sin placering overfor rådhuset og Frederiksberg have, ligger i forlængelse af Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Søerne. Denne perfekte placering betyder kort afstand til Frederiksberg Centeret, Zoologisk have, Svømmehallen og de mange skønne grønne områder. I gå afstand finder man alt fra caféer, restauranter og en masse gode butikker, ligesom både metro, og busser gør det nemt at komme rundt.

Læs Mere
m2 Status
Smallegade 20 104 Udlejet Mere Info

Lykkesholms Alle 8A, Frederiksberg

By hus på 2 etager på det hyggelige Frederiksberg

Læs Mere
m2 Status
Lykkesholms Alle 8A, Stuen og 1 Sal 69 Udlejet Mere Info

Lykkesholms Alle 8B, Frederiksberg

Spændende erhverslejemål i det centrale og rolige Frederiksberg

Læs Mere
m2 Status
Lykkesholms Alle 8, kælder 60 Udlejet Mere Info
Lykkesholms Alle 8B, 3 sal 72 Udlejet Mere Info
Lykkesholms Alle 8B, 2 sal 75 Udlejet Mere Info
Lykkesholms Alle 8B, 1 Sal 75 Udlejet Mere Info
Lykkesholms Alle 8B, Stuen 130 Udlejet Mere Info

Sundevedsgade, København V

Ejendom på det centrale Vesterbro

Læs Mere
m2 Status
Sundevedsgade 18, st.th 51 Udlejet Mere Info

Interesseret i et erhvervslejemål? Kontakt os her