• Udlejet
  • Frederikssundsvej, Brønshøj
    2700

Frederikssundsvej 146B, 1.th

Skøn lejlighed ved Brønshøj Torv

Denne flotte lejlighed, på 95 m2 med altan, er placeret ved Brønshøj Torv.

Information

Denne flotte lejlighed, på 95 m2 med altan, er placeret ved Brønshøj Torv.

Selve bygningen er opført i 2007 med moderne lys facade. Ejendommen har en lille hyggelig gård samt parkeringspladser, og depotrum i kælderen.

Med elevator i ejendommen bliver man ført direkte op til lejlighedens repos. Når man træder ind i boligens entre, er der på venstre hånd placeret et stort badeværelse med stort spejl, gulvvarme samt vaskesøjle.

På den anden side træder man ind i det første soveværelse med høj belysning fra de store vinduespartier samt udsigt over gårdområdet og Brønshøj Kirke.

I midten fra entréen er indgangen til stuen hvorfra man har adgang til det andet soveværelse med samme belysning og samme udsigt, samt stort køkken alrum og altan ud mod Frederikssundsvej.

Bygningen er placeret på hjørnet af Brønshøjholms Allé og Frederikssundvej. Fra lejligheden har man, udsigt til det fantastiske liv på Frederikssundvej, samt mange hyggelige butikker og caféer. Lejemålet er placeret 150m fra Brønshøj Torv, som er et hyggeligt grønt område med bænke og legeplads, og mange muligheder for offentlig transport.

Man er heller ikke længere end en lille gåtur fra både Kirkemosen og Utterslev Mose, som er fantastiske naturområder i Brønshøj.

3 Værelser

Indflytningsklar d. 15/09/2019

Udstyr Svar
Husdyr Ja
Køleskab Ja
Fryser Ja
Altan Ja
Terrasse Nej
Kælderrum Ja
Loftrum Nej
Ude Køkken Nej
Vaskemaskine Ja
Opvaskemaskine Nej
Tørretumbler Ja
Komfur Kogeplade + Indbygningsovn
Dørtelefon Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Energimærke AAA
Rygning Tilladt Nej