• Udlejet
  • Hospitalsvej, Frederiksberg
    2000

Hospitalsvej 8A, 5.

Unik Penthouselejlighed i hjertet af Frederiksberg.

Denne unikke Penthouselejlighed, på 108m2 samt 15m2 altan er placeret i hjertet af Frederiksberg.

Information

Denne unikke Penthouselejlighed, på 108m2 samt 15m2 altan er placeret i hjertet af Frederiksberg.

Selve bygningen Hospitalsvej 8A, er opført i 2002 med moderne mørke facader. Ejendommen består af blot elleve lejligheder, hvoraf penthouselejligheden er mere eksklusiv og privat med egen etage.

Med elevator i ejendommen bliver man ført direkte op til lejlighedens egen private repos, med privat adgang til lejligheden.

Når man træder ind i boligen, er der på venstre hånd placeret et meget rummeligt soveværelse med høj belysning fra værelsets store vindues parti.

På den anden side træder man ind i et helt nyt åbent køkken alrum med direkte adgang til den dejlige 15m2 altan, med udsigt over det store grønne gårdområde.

For enden af stueområdet er der adgang til både badeværelse som er helt nyt og et andet stort og lyst soveværelse.

Ejendommen deler en stor grønt gårdområde, lukket for offentligheden, med plads til både hygge og grill. Der er i gården desuden helt styr på faciliteter i forhold til cykelparkering, affaldssortering og sågar et stort nyopført selskabslokale til rådighed for ejendommens beboer.

Frederiksberg i sig selv er en meget eftertragtet by i København. Hospitalsvej med sin placering er en sidegade til rådhuset og Frederiksberg have, ligger i forlængelse af Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Søerne. Denne perfekte placering betyder kort afstand til Frederiksberg Centeret, Zoologisk have, Svømmehallen og de mange skønne grønne områder.

I gå afstand finder man alt fra caféer, restauranter og en masse gode butikker, ligesom både metro, og busser gør det nemt at komme rundt.

3 Værelser

Indflytningsklar d. 01/04/2019

Udstyr Svar
Husdyr Nej
Køleskab Ja
Fryser Ja
Altan Ja
Terrasse Nej
Kælderrum Ja
Loftrum Nej
Ude Køkken Nej
Vaskemaskine Ja
Opvaskemaskine Nej
Tørretumbler Ja
Komfur Kogeplade + Indbygningsovn
Dørtelefon Ja
Elevator Ja
Parkering Nej
Energimærke Ikke Oplyst
Rygning Tilladt Nej