• Udlejet
  • Smallegade, Frederiksberg
    2000

Smallegade 20, 3.

Møbleret lejlighed til korttidsudlejning eller for en længere periode. Priser fra kr.1.200 pr. døgn eller kr.22.500 pr. måned. Kontakt os for mere information.

Information

Møbleret lejlighed til korttidsudlejning eller for en længere periode. Priser fra kr.1.200 pr. døgn eller kr.22.500 pr. måned.

Med elevator i ejendommen bliver man ført direkte op til lejlighedens egen repos, med adgang til lejligheden. Du bliver som det første ført ind i en rummelig entré, hvorfra du kan navigere dig til det ene soveværelse, badeværelse samt køkken alrum. Fra entréen er der på venstre hånd placeret et stort soveværelse med høj belysning fra de store vindues partier. På den anden side træder man ind i et åbent køkken alrum med udsigt til Frederiksberg have og rådhus. Fra stueområdet føres du ind til lejemålets andet soveværelse, der også har egen hoveddør, såfremt der er behov for to separate indgange. Boligen byder enhvidere på et stort badeværelse med vaskesøjle, brusekabine samt gulvvarme.

Selve bygningen Smallegade 20, er opført i 2002 med moderne mørke facader. Ejendommen består af kun fire unikke lejligheder på hver sin etage samt et erhvervslokale i bunden af bygningen. Ejendommen deler en stor grønt gårdområde, lukket for offentligheden, med plads til både hygge og grill. Der er i gården diverse faciliteter som cykelparkering, affaldssortering og sågar et stort nyopført selskabslokale til rådighed for ejendommens beboer.

Frederiksberg i sig selv er en meget eftertragtet by i København. Smallegade med sin placering overfor rådhuset og Frederiksberg have, ligger i forlængelse af Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Søerne. Denne perfekte placering betyder kort afstand til Frederiksberg Centeret, Zoologisk have, Svømmehallen og de mange skønne grønne områder. I gå afstand finder man alt fra caféer, restauranter og en masse gode butikker, ligesom både metro, og busser gør det nemt at komme rundt.

3 Værelser

Indflytningsklar d. 15/09/2020

Udstyr Svar
Husdyr Nej
Kombineret Køle & Frys Ja
Altan Nej
Terrasse Nej
Kælderrum Ja
Loftrum Nej
Ude Køkken Nej
Vaskemaskine Ja
Opvaskemaskine Ja
Tørretumbler Ja
Komfur Kogeplade + Indbygningsovn
Dørtelefon Ja
Elevator Ja
Parkering Nej
Energimærke Ikke Oplyst
Rygning Tilladt Nej