• Udlejet
  • Smallegade, Frederiksberg
    2000

Smallegade 20, 4. sal – Penthouse

Unik penthouselejlighed i hjertet af Frederiksberg.

Denne unikke Penthouselejlighed, på 144 kvadratmeter fordelt på to plan samt 23 kvadratmeter tagterrasse, er beliggende i hjertet af Frederiksberg, med udsigt til Frederiksberg Have, Frederiksberg Rådhus samt Gammel Kongevej.

Information

Denne unikke Penthouselejlighed, på 144 kvadratmeter fordelt over to plan samt 23 kvadratmeter tagterrasse er placeret i hjertet af Frederiksberg, med udsigt til Frederiksberg Have.

Selve ejendommen er opført i 2002 med moderne mørke facader. Ejendommen indeholer blot fire unikke lejligheder på hver sin etage.

Med elevator i ejendommen bliver man ført direkte op til lejlighedens egen private repos, med privat adgang til lejligheden. Du bliver som det første ført ind i en rummelig entré, hvorfra du kan navigere dig til det ene soveværelse, badeværelse samt køkken alrum. Fra Entréen er der på venstre hånd placeret et stort soveværelse med høj belysning fra de store vindues partier. På den anden side træder man ind i et åbent køkken alrum med direkte adgang til den dejlige sydvendt tagterrasse med udsigt til Frederiksberg Have og Rådhus. Mens der i midten fra entréen befinder sig et stort badeværelse med vaskesøjle og dertilhørende hvidevare, brusekabine samt gulvvarme.

Fra stueområdet er der en trappe som fører dig op til lejemålets andet plan, der strækker sig langs hele bygningen.

Ejendommen deler en stor grønt gårdområde, lukket for offentligheden, med plads til både hygge og grill. Der er i gården desuden helt styr på faciliteter i forhold til cykelparkering, affaldssortering og sågar et stort nyopført selskabslokale til rådighed for ejendommens beboer.

Frederiksberg i sig selv er en meget eftertragtet by i København. Smallegade med sin placering overfor rådhuset og Frederiksberg have, ligger i forlængelse af Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Søerne. Denne perfekte placering betyder kort afstand til Frederiksberg Centeret, Zoologisk have, Svømmehallen og de mange skønne grønne områder. I gå afstand finder man alt fra caféer, restauranter og en masse gode butikker, ligesom både metro, og busser gør det nemt at komme rundt.

3 Værelser

Indflytningsklar d. 01/04/2023

Udstyr Svar
Husdyr Nej
Køleskab Ja
Fryser Ja
Altan Ja
Terrasse Ja
Kælderrum Ja
Loftrum Nej
Ude Køkken Nej
Vaskemaskine Ja
Opvaskemaskine Nej
Tørretumbler Ja
Komfur Kogeplade + Indbygningsovn
Dørtelefon Ja
Elevator Ja
Parkering Nej
Energimærke AAA
Rygning Tilladt Nej