• Udlejet
  • Torvegade, København K
    1400

Torvegade 18, 1. th

Unik, historisk og charmerende ejendom ved Christianshavns Torv.

Denne smukke lejlighed på 75 m2 er beliggende i en fredet ejendom, placeret et stenkast fra Christianshavns smukke torv og kanaler.

Information

Du træder direkte ind i lejlighedens køkken-alrum, med god plads og kig til den charmerende gård. Herfra føres man videre ind i den store stue med udsigt over Torvegade og god plads til både sofa, tv og reol. Herfra er der adgang til et hyggeligt soveværelse. Badeværelset er placeret med indgang fra soveværelset, og byder på både gulvvarme, vaskesøjle og separat brusekabine.

Selve bygningen på Torvegade er opført i 1780, og blev renoveret i 2006 med respekt for det historiske udtryk. Alle lejligheder er forskellige og du kan derfor se bindingsværk, fritlagte bjælker og rå murstensvægge flere steder i ejendommen.

Ejendommen er beliggende centralt på Christianshavn mellem Knippelsbro og Christianshavn Torv. Holmen og Christianshavn er kendetegnet ved smalle brostensbelagte gader, Michelin-restauranter og hyggelige cafeer langs kanalen samt i de små sidegader. Den korte afstand til indre by, diverse havnebassiner og charmerende arkitektur gør bydelen til et eftertragtet sted at bo i.

I gåafstand finder man alt fra caféer, restauranter og specialbutikker, ligesom både metro og busser er nemt tilgængelige, et stenkast fra ejendommen. Her får du både et charmerende lokalmiljø og cykelafstand til hele København.

3 Værelser

Indflytningsklar d. 01/03/2021

Udstyr Svar
Husdyr Nej
Kombineret Køle & Frys Ja
Altan Nej
Terrasse Nej
Kælderrum Nej
Loftrum Ja
Ude Køkken Nej
Vaskemaskine Ja
Opvaskemaskine Ja
Tørretumbler Ja
Komfur Kogeplade + Indbygningsovn
Dørtelefon Ja
Elevator Nej
Parkering Nej
Energimærke Ikke Oplyst
Rygning Tilladt Nej