• Udlejet
  • Torvegade, København K
    1400

Torvegade 18, 2.tv

Unik, historisk og charmerende ejendom ved Christianshavns Torv.

Denne smukke lejlighed på 74 m2 er beliggende i en fredet ejendom, placeret et stenkast fra Christianshavns smukke torv og kanaler.

Information

Du træder ind i en fordelingsentre med adgang til lejlighedens køkken til venstre samt lejlighedens stue til højre. Der er plads til et lille spisebord i køkkenet, hvilket gør rummet brugbart som opholdsrum. Køkkenet er yderst charmerende med skrå vægge og kig over de smukke tage over Christianshavn. Stuen har plads til både sofa, tv og spisebord og byder på en skøn udsigt til både Torvegade, Christianshavn Torv samt et kig til vandet under Knippels Bro. Herfra er der adgang til et hyggeligt soveværelse. Badeværelset er placeret med indgang fra soveværelset og byder på både gulvvarme og separat brusekabine. Der er kombineret vaskemaskine og tørretumbler i køkkenet.

Selve bygningen på Torvegade er opført i 1780, og blev renoveret i 2006 med respekt for det historiske udtryk. Alle lejligheder er forskellige og du kan derfor se bindingsværk, fritlagte bjælker og rå murstensvægge flere steder i ejendommen.

Ejendommen er beliggende centralt på Christianshavn mellem Knippelsbro og Christianshavn Torv. Holmen og Christianshavn er kendetegnet ved smalle brostensbelagte gader, Michelin-restauranter og hyggelige cafeer langs kanalen samt i de små sidegader. Den korte afstand til indre by, diverse havnebassiner og charmerende arkitektur gør bydelen til et eftertragtet sted at bo i.

2 Værelser

Indflytningsklar d. 01/08/2022

Udstyr Svar
Husdyr Nej
Kombineret Køle & Frys Ja
Altan Nej
Terrasse Nej
Kælderrum Nej
Loftrum Ja
Ude Køkken Nej
Vaskemaskine Ja
Opvaskemaskine Nej
Tørretumbler Ja
Komfur Almindelig
Dørtelefon Ja
Elevator Nej
Parkering Nej
Energimærke Ikke Oplyst
Rygning Tilladt Nej